Telefon svetovalna služba 05 7000 315
 

Ogled Postojnske jame v družbi predsednika g. Boruta Pahorja

jama - borut pahor - valter leban-377422.4.2013 so predstavniki razredov  obiskali Postojnsko jamo v družbi predsednika g. Boruta Pahorja. V  spomin na ta dan je učenka Leja Poljšak g. predsedniku   poklonila  likovno delo  učenke  Hane Čuk.

Ob 14.45 smo se učenci in učenke, ravnateljica, pomočnica in knjižničarka naše šole zbrali na parkirišču Primorka, kjer so nas že čakali učenci OŠ M. Vilharja s spremljevalci in koordinatorka dogodka ga. Nives Škerjanc. Z avtobusom smo se odpeljali do hotela Kras, kjer so se nam pridružili predsednik g. Borut Pahor in predsednik uprave podjetja Postojnska jama g. Marjan Batagelj z ožjimi sodelavci. Skupaj smo se odpeljali do restavracije Briljant. Tam so se nam pridružili še dijaki srednjih šol Postojne. Predsednik je pozdravil vse prisotne, predstavnika Osnovnih šol M. Vilharja in OŠ A. Globočnika pa sta mu podelila spominsko darilo.

Skupaj s predsednikom smo odšli na voden ogled Postojnske jame. Ob 17. uri smo se s prijetnimi vtisi poslovili od gostiteljev in predsednika.

 

(Skupno 203 obiskov, današnjih obiskov 2)
 
 

Več prispevkov iz AKTUALNO

 
 

Deli 
 
 
 
 
Dostopnost